Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Olaf

Mijn naam is Olaf (31 jaar). Sinds 2015 run ik samen met mijn broer Pew Online. Ik houd me bezig met alle communicatie en het gehele creatieve proces en mijn broer zorgt ervoor dat alles (technisch) goed functioneert en blijft draaien.

Ik ben daarnaast ook nog fotograaf en maak dus alle foto’s die je terugziet in ons portfolio.

Naast deze onderneming ben ik momenteel bezig met de opleiding tot holistisch leefstijlcoach. Daarin leer ik ontzettend veel over hoe ik mensen kan begeleiden naar een gezondere leefstijl, maar ook hoe ik mensen het beste kan coachen als ze ergens op vastlopen. Dit zet ik ook in tijdens mijn werk zodat je zeker weet dat hetgene, wat jij echt wilt, terugkomt in elk ontwerp dat ik voor je maak.

Daarnaast is het ontzettend belangrijk om jezelf te kunnen onderscheiden in deze wereld. Als ik alleen al maar kijk naar bijvoorbeeld coaching is er ontzettend veel aanbod. Er is voor ieder probleem of hulpvraag wel een coach te vinden. Daarnaast heeft iedere coach zijn eigen expertise of doelgroep waar die zich op richt.

Maar hoe ga je dat laten zien op je website? Hoe overtuig jij de websitebezoeker dat ze voor jou moeten gaan in plaats van iemand anders? En hoe vind men jou überhaupt op internet? Daar help en begeleid ik jou bij, zodat diegene die naar jou opzoek is ook echt bij jou uitkomt.

 

Stephan

Mijn naam is Stephan (29 jaar) en ik houd me bezig met de technische afwikkeling van alle websites en ik zorg ervoor dat achter de schermen alles goed onderhouden wordt. Zo kom je bij mij bijvoorbeeld terecht als er (technische) problemen zijn met de website of e-mail.

Ervaringen van anderen

Ik ben al jaren een trouw klant van Pew Online als het gaat om het maken en onderhouden van mijn website. Mijn ervaringen met Olaf van Pew Online zijn zeer positief. Olaf doet zijn uiterste best om datgene wat ik in gedachte heb te realiseren. Dit is maatwerk en dat waardeer ik enorm!

lieve hond en baasSjoukje Lautenbach, Lieve Hond en Baas

Ik ben heel blij met de foto’s, die Olaf Nagtegaal van mij heeft gemaakt! Zij passen perfect bij mijn website www.trotsopjespiegelbeeld.nl, die hij trouwens ook heeft ontworpen. Het was lang geleden, dat ik foto’s van mijzelf leuk vond.

trots op je spiegelbeeldBirgit Knotter, Trots Op Je Spiegelbeeld

Voor onze werken-bij website heeft Olaf op verschillende locaties foto’s genomen van onze panden (sfeerimpressies) en medewerkers (portretfoto’s). Met een zeer professionele houding en proactieve denkwijze zorgde Olaf ervoor dat we op korte termijn foto’s in handen kregen waar we ontzettend tevreden mee zijn. Het contact met Olaf en ook de nazorg was eveneens naar onze tevredenheid. Wij raden deze fotograaf aan.

samen veilig nederlandSamen Veilig Nederland

Olaf made photos for our yearly Congress, he was professional, and really understood our briefing, as was visible in the wide variety of photos we received! Communication before and after the event was very easy. Would definitely recommend Olaf.

rabobankJ. White, Rabobank