Over ons

Even iets over ons...

Wij bieden jou een platform waarop je verder kunt bouwen.

In de zomer van 2015 kwamen we op het idee om onze vaardigheden te bundelen. De creatieve kant van Olaf en de technische kant van Stephan vormen het team. Samen bedenken we creatieve ideeën, werken we ze uit in een praktische website en leveren aanvullende diensten om jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

OLAF

WEBDESIGNER & FOTOGRAAF

“Hoi! Ik ben Olaf, 28 jaar en ik ben de communicatieve en creatieve kant van Pew. Binnen Pew houd ik me bezig met de communicatie naar de klant en vertaal ik de verhalen van de klant naar een passend concept. Vervolgens werk ik deze uit in een huisstijl, logo, website of in promotionele doeleinden. Daarnaast ben ik fotograaf, met ervaring in o.a. bedrijfs- en evenementfotografie.”

STEPHAN

WEBSITE ONTWIKKELAAR & TECHNICUS

“Hi! Mijn naam is Stephan, 26 jaar en ik ben de andere, technische en creatieve kant van Pew. Binnen Pew ben ik verantwoordelijk voor de bouw van de websites, webshops en de technische ondersteuning. Hierbij werk ik nauw samen met Olaf om het ontwerp te realiseren en onderhoud ik vervolgens alle websites. Tevens adviseer ik klanten bij het gebruik van hardware en software. Ik zal dan persoonlijk de benodigdheden inventariseren, leveren en installeren.”

HEB JE EEN VRAAG?