Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Olaf

Mijn naam is Olaf. In 2015 ben ik samen met mijn broer Pew Online gestart. We zijn een duo dat goed op elkaar aansluit. Ik houd me voornamelijk bezig met alle communicatie en het gehele creatieve proces en mijn broer zorgt ervoor dat alles (technisch) goed functioneert en blijft draaien.

Ik ben daarnaast ook nog fotograaf en maak dus alle foto’s die je terugziet in ons portfolio.

Bij het proces van een website maken kom je jezelf vaak ook tegen. Want hoe wil je jezelf neer gaan zetten? Wat wil je overbrengen? Wat voor soort mensen wil je aantrekken? Hoe overtuig jij de websitebezoeker dat ze voor jou moeten gaan in plaats van iemand anders? En hoe vind men jou überhaupt op internet? Je moet echt gaan bedenken wie jij bent en wat jij wilt. Ik begeleid je daar bij zodat je zeker weet dat hetgene, wat jij echt wilt, terugkomt in elk ontwerp dat ik voor je maak. En dat de mensen die naar jou 0pzoek zijn ook echt bij jou uitkomen.

 

Stephan

Mijn naam is Stephan en ik houd me bezig met de technische afwikkeling van alle websites en ik zorg ervoor dat achter de schermen alles goed onderhouden wordt. Zo kom je bij mij bijvoorbeeld terecht als er (technische) problemen zijn met de website of e-mail.

Ervaringen van anderen

Ik ben al jaren een trouw klant van Pew Online als het gaat om het maken en onderhouden van mijn website. Mijn ervaringen met Olaf van Pew Online zijn zeer positief. Olaf doet zijn uiterste best om datgene wat ik in gedachte heb te realiseren. Dit is maatwerk en dat waardeer ik enorm!

lieve hond en baasSjoukje Lautenbach, Lieve Hond en Baas

Ik ben heel blij met de foto’s, die Olaf Nagtegaal van mij heeft gemaakt! Zij passen perfect bij mijn website www.trotsopjespiegelbeeld.nl, die hij trouwens ook heeft ontworpen. Het was lang geleden, dat ik foto’s van mijzelf leuk vond.

trots op je spiegelbeeldBirgit Knotter, Trots Op Je Spiegelbeeld

Voor onze werken-bij website heeft Olaf op verschillende locaties foto’s genomen van onze panden (sfeerimpressies) en medewerkers (portretfoto’s). Met een zeer professionele houding en proactieve denkwijze zorgde Olaf ervoor dat we op korte termijn foto’s in handen kregen waar we ontzettend tevreden mee zijn. Het contact met Olaf en ook de nazorg was eveneens naar onze tevredenheid. Wij raden deze fotograaf aan.

samen veilig nederlandSamen Veilig Nederland

Olaf made photos for our yearly Congress, he was professional, and really understood our briefing, as was visible in the wide variety of photos we received! Communication before and after the event was very easy. Would definitely recommend Olaf.

rabobankJ. White, Rabobank