Hi! Wij zijn twee broers met een webdesign bureau

Over ons

Over ons

Olaf

Hi! Mijn naam is Olaf (30 jaar) en ik ben degene waarmee je het meeste contact hebt bij Pew. Ik houd me bezig met alle communicatie (van begin t/m het einde), het ontwerpen en het uitwerken van websites, webshops, fotografie en ander ontwerpprojecten. Naast deze onderneming ben ik ook aan het studeren om holistisch leefstijl coach te worden.

Stephan

Hoi! Mijn naam is Stephan (28 jaar), ik ben het broertje van Olaf en ik houd me bezig met de technische afwikkeling van alle websites en ik zorg ervoor dat achter de schermen alles goed onderhouden wordt. Bij problemen met je website of mail kom je altijd bij mij terecht.

Ervaringen van anderen

Ik ben heel blij met de foto’s, die Olaf Nagtegaal van mij heeft gemaakt! Zij passen perfect bij mijn website www.trotsopjespiegelbeeld.nl, die hij trouwens ook heeft ontworpen. Het was lang geleden, dat ik foto’s van mijzelf leuk vond.

B. Knotter, Trots Op Je Spiegelbeeld

Voor onze werken-bij website heeft Olaf op verschillende locaties foto’s genomen van onze panden (sfeerimpressies) en medewerkers (portretfoto’s). Met een zeer professionele houding en proactieve denkwijze zorgde Olaf ervoor dat we op korte termijn foto’s in handen kregen waar we ontzettend tevreden mee zijn. Het contact met Olaf en ook de nazorg was eveneens naar onze tevredenheid. Wij raden deze fotograaf aan.

Samen Veilig Nederland

Olaf made photos for our yearly Congress, he was professional, and really understood our briefing, as was visible in the wide variety of photos we received! Communication before and after the event was very easy. Would definitely recommend Olaf.

J. White, Rabobank